Алуминиеви врати по програма “Енергийна ефективност”

Входни алуминиеви врати с до 35% по-ниска цена чрез Програмата за кредитиране на Енергийната ефективност в дома!

Промоцията важи за жилищни кооперации или блокове, които са сдружения на собственици на етажна собственост, при закупуването на входни алуминиеви врати чрез Програмата за кредитиране на Енергийната ефективност в дома.

Могат да кандидатстват сдружения на собственици от цялата страна. Няма ограничения за населено място и област. Те могат да кандидатстват за целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ чрез мрежата на български търговски банки:

ПроКредит Банк
Райфайзен Банк
Банка ДСК
СИБАНК

Като правото на безвъзмездна помощ за групови проекти е в размер на 30% (за групови проекти на етажната собственост) или 35% (за сдружения на етажната собственост при едновременно изпълнение на 2 вида проекти) от стойността на кредитирания енергоспестяващ проект, след като той бъде успешно завършен и след като са били изпълнени всички условия.

Входните алуминиеви врати на могат да бъдат закупени с до 35% по-ниска стойност, когато се кандидатства по програма REECL. Ние ще Ви съдействаме за всички документи, които трябва да бъдат издадени, за да се удостовери, че алуминиевите профили отговарят на изискванията за енергийна ефективност, посочени в програмата. Всички сдружения на собствениците на етажна собственост могат да се възползват от тази възможност и да спестят значителни разходи на домакинствата.