logo

Вертикални щори

Вертикалните или ламелни щори са съвременна и модерна алтернатива на пердетата и завесите. Те внасят необходимата елегантност и завършеност в интериора на всеки дом и офис. Могат да бъдат изработени не само от един цвят – позволяват комбинация от различни цветове. Механизмите за управление позволяват захващане на щората за таван или за стена и позволяват пакета ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата.

Два елемента се използват за производството на изделието – елегантен алуминиев профил /релса/, който води държачи, на които са окачени самите ленти. Държачите са брънката, която свързва отделните ленти и осъществява тяхното завъртане, като в затворено положение лентите се застъпват една друга.

Завъртането и движението на лентите се осъществява посредством корда в края на щората.

1. Събиране на плата към управлението

2. Събиране на плата срещу управлението

3. Разделяне на плата от средата към края

4. Събиране на плата от края към средата

Специалните материали, с които са обработени платовете на вертикалните щори отблъскват праха и мазнината, което може да допринесе за дълъг живот на щорите и да съхрани техния отличен външен вид. Ако все пак се появят петна, то те могат да се отстранят с помощта на влажна кърпичка или мек почистващ препарат.
Огромното разнообразие от десени и цветове може да задоволи и най-претенциозните изисквания за уют и стил.

Предлагаме платове с ширина на лентата 89 и 127 мм. Платове с ширина 89 мм са предпочитани за домашни условия, а платове с ширина 127 мм са подходящи за покриване на по-големи площи.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *