Кредит Енергийна Ефективност

bannerКупете Вашата Алуминиева или PVC дограма на изплащане с -20% отстъпка с Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома.

Закупете своята дограма с -20% по-малко от нейната стойност. Кандидаствайте по Програма за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL). Тази програма е финансирана от Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие, както и Агенцията за енергийна ефективност на България.

Безвъзмездната помощ отпусната е в размер на 40 милиона евро и е валидна до 31.07.2014 г.
За нея може да кандидатства всяко семейство, което е решило да си закупи дограма на изплащане. За целта е необходимо с изготвената от нас оферта, за избрания пакет енергоспестяваща дограма, да се кандидатства пред кредитоотпускащата банка, която след като разгледа вашето кредитно минало и проучи енергоефективността на бъдещата покупка, ще ви съобщи дали сте одобрени да бъдете кредитирани по Програма за кредитиране на енергийната ефективност дома.

След като сте одобрени общата сума на връщане на заема ще бъде с -20% по-малка от реалната стойност на закупената дограма и тези -20% ще бъдат изплатени от Програма за кредитиране на енергийната ефективност дома. Закупувайки си дограма чрез кредитния механизъм на Европейската комисия вие първо ще спечелите намалявайки разходите си за отопление и втори път ще спечелите заплащайки по-ниска цена от стойността й.

Вашето име (задължително)

Презиме (задължително)

Фамилия (задължително)

Телефон (задължително)

Адрес по лична карта:

Адрес за монтаж:

Вашият Email (задължително)