logo

Римски щори

Римските щори представляват едно стилно и ново решение за Вашия дом. Те заместват пердетата ,които са трудни за поддръжка. Римските щори се предлагат в богата цветова гама, която допринася за индивидуалния почерк на Всеки.

Римските щори са изработени от висококачествен текстил, който не позволява да се задържат прах и миризми. Римската щора може да застава в три различни разположения – изцяло спусната, спусната до половината на прозореца, изцяло вдигната. Събирането на щората се изпълнява по елегантен начин. Монтирането позволява както на самата дограма , така и на тавана. По този начин този вид щора и начин на монтиране изцяло ще заместят пердето.

Начина на почистване на този модел щори е много лесен – може на място с микрофибърна кърпа леко навлажнена, четка за прах, възможно е да се пусне и в пералнята на 30 градуса, но без центрофуга !!!

Текстилът от които са изработени тези щори са висококачествени материали, а платовете могат да бъдат както плътни, полупрозрачни, едноцветни , платове с ефирни рисунки по тях.
Плата може да бъде подменен когато пожелаете – тъй като е залепен с двойно лепяща лепенка към гредата на щората.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *