logo

Роло щори

Роло щората е едно стилно и ново решение за Вашия дом или офис. Роло щорите се предлагат в богата гама – стилни и изискани платове, свежи , гумирани платове. Те не са като обикновените алуминиеви щори – по-елегантни са! Могат да се монтират на всеки вид дограма, могат да бъдат монтирани и на тавана и на стената.

Изработени са от текстилни материи ,които представляват 100 % полиестер, антистатични са и не задържат миризми по себе си; лесно се почистват на място. Начина на поддръжка на този модел щори е най – лесния – на място с микрофибърна леко навлажнена кърпа или четка за прах.

С тях лесно се регулира желаното количество светлина – от леко до напълно затъмняване и уединение. Притежават изключително лесен механизъм на управление.

Роло щората може да бъде изпълнена в два варианта – с кутия и водачи модел Елегант ( максимално да прикрива слънчевата светлина ) и свободно падащи – Мини или Стандарт. Варианта с кутия и водачи се монтира на самата дограма – на стъклодържачите – кутията се монтира с две винтчета към горния държач на дограмата, а водачите на щората с двойно лепяща лепенка на страничните стълодържачи. При този вариант щората е застопорена на крилото и когато отворите прозореца няма да има движение на самата щора.

 

При втория вариант на свободно падащи Мини и Стандарт се монтират челно към дограма. Тук щората е изнесена напред – пред стъклодържачите на прозореца – когато решите да отворите прозореца за проветряване – има движение на самата щора в долния край където не е застопорена.

Comments are closed.