logo

За нас

За нас

Ние сме оторизиран търговец на Ролпласт и сме на пазара повече от 10 години. Водещи производители сме на различни видове дограма  - ПВЦ, Алуминиева и дървена дограма. Производители сме също така и на външни и вътрешни щори, комарници, гаражни врати, интериорни врати. Можем да предложим богата гама от услуги на пазара – демонтаж на стара дограма, изграждане на тераса, измазване след поставена вече дограма, сервизна дейност на ПВЦ и Алуминиева дограма. Дограмата ,която предлагаме не само повишава топлоизолацията и шумоизолацията на Вашия дом, но също така създава уют и сигурност от ново поколение.

Екип

На пазара сме се изградили като фирма изпълнена с професионализъм, ентусиазъм, качество. Ние държим на нашите клиенти. Държим те да бъдат обслужени качествено и да останат доволни, грижим се за нуждите им, посрещаме ги с усмивка и ги изпращаме с пожелание. Клиентите могат да бъдат консултирани за подходящ избор на дограма както в офисите ни, така и на място от технически ръководител.

Нашият екип е изграден не само от хора, които са придобили висше образование, а хора, които са професионалисти и отговорни към клиентите си. Всеки нов колега преминава през фирмено обучение за предлаганите на пазара продукти. Екипа ни се грижи за потребностите и нуждите на клиентите ни.