Монтаж

ПВЦ дограма София ЕООД осигурява на своите клиенти напълно безплатен монтаж на алуминиева или PVC дограма закупена от нас. За да се увеличи максимално полезният живот на дограмата е нужно да се извърши качествен монтаж. Неправилното монтиране е една от главните причини за провисване на дограмата, протичане или не добра изолация. Монтажниците на Алуминиева дограма София ЕООД са дългогодишни служители с богат опит при монтажа на всякакъв вид дограма. Ако не сте наши клиенти, но искате да се възползвате от монтажните ни услуги ще Ви предложим най-добрите цени за монтаж на PVC и алуминиева дограма.

При всеки монтаж се спазват 6 основни стъпки, които гарантират отличната експлоатация на дограмата.

 

  1. Повторно измерване на старите и новите прозорци, за да се гарантира 100% съвпадение на размерите.
  2. Демонтаж на старите прозорци- дървената дограма се демонтира абсолютно безплатно.
  3. Премахване на предпазващите опаковки и подготвяне на дограмата за монтаж.
  4. Монтаж на дограмата
  5. Запечатване на дограмата за стената със специална монтажна пяна, за да се гарантира нейната здравина.
  6. Почистване на периметъра около дограмата със специална почистваща техника- понякога, поради голямата ангажираност на монтажните екипи този етап може да бъде пропуснат, за което се извиняваме предварително.

При монтаж на входна врата или друг вид врата предлагаме и монтиране на различни аксесоари към нея, които подобряват нейната експлоатация. Цените на различните допълнителни монтажни услуги можете да разгледате в таблицата по-долу.

 

Монтажна услуга

Цена

Монтаж на електрически насрещник 50.00 лв/ бр.
Монтаж на подов автомат 50.00 лв/ бр.
Монтаж на горен автомат 25.00 лв/ бр.