logo

Монтаж на дограма

Монтаж на дограма

Описание

След вземането на точните размери, монтажът е следващата съществена стъпка в процеса на сдобиване с нова дограма. Дори и най-качествената дограма ще загуби стойността си, ако не е монтирана правилно, за това винаги се доверявайте на партньор с опит и добре обучени екипи, точно като нас. Нашите монтажисти са добре обучени, работят само с качествени материали и най-добрите инструменти.

Преди монтирането на новата дограма трябва да разчистите мебелите около прозореца и да покриете останалите с защитен найлон. Първата стъпка е демонтаж на старата дограма, като може да разчитате на нас за извозването ѝ, като тук може да се запознаете с цените. Извозването на дървена дограма е безплатно. За да се сведат грешките до минимум препоръчваме точните размери на дограмата да бъдат взети от представител на нашата фирма.

Важно!

Ако дограмата не е монтирана правилно е възможно да се получи изкривяване, увисване и проблем с отварянето на прозорците. Към монтажа може да има включени и монтаж на комарници и первази, като това зависи от индивидуално сключения договор.

След монтажа не се препоръчва прозорците да бъдат отваряни или да се поставят тежки предмети на первазите. Защото е възможно да се получат деформации. При монтажа дограмата се регулира. За самия монтаж се използва винтове, дюбели и монтажна пяна. Това е много важен процес, за това винаги разчитайте на професионалисти, за да не се налага да извършвате ремонт, скоро след поставянето на дограмата.

Цени

Цена за обръщане на прозорци:

  • При тухла- 14 лв. / на линеен метър
  • При панел- 12 лв. / на линеен метър

Демонтаж на стара дограма:

  • Дървена дограма- безплатно
  • PVC или алуминиева дограма- 15 лв. / кв.м

Извозване на стара дограма:

  • Дървена дограма- безплатно
  • PVC или алуминиева дограма- 10 лв. / кв.м