logo

Оглед и консултация

Оглед и консултация

Описание

Изборът на дограма е отговорно начинание, ето за това може да разчитате на нас на експертна консултация, в която ще получите съвети и препоръки за най-добрата дограма съобразена напълно със спецификите на вашия дом и вашите желания. Огледът и консултацията са прецизно и отговорно извършени от екип, който е посетил дома Ви лично и е добре запознат с характеристиките на съответното помещение.

Какво бива включено в огледа и консултацията?

За начало се започва с визуален оглед на пространството, вземане на мерки. Винаги се доверявайте на професионалистите, когато става въпрос за вземане на мерки, защото дори и разлики от милиметри могат да бъдат критични при последвалия монтаж на дограмата.

Етапи

Следващият етап представлява и избора на самата дограма – от какъв материал ще е изработена, дали предпочитате тя да е алуминиева или PVC. Като тук може да разчитате на нашите специалисти, които ще Ви запознаят с плюсовете и минусите и на двата вида. Индивидуалната консултация и личния подход са ключът към осъществяване на вашата мечта.

Следва планирането – дали имате специфични желания и как точно желаете да бъде интегрирана дограмата към фасадните елементи.

В частта за избор на екстри и допълнения нашите специалисти ще Ви запознаят по детайлно с различните видове стъкло, обков и дръжки, така че да удовлетворят всичките Ви изисквания.

В последния етап ще получите съвети за правилната грижа и поддръжка на дограмата така че да нямате проблеми през годините. За нас удовлетворението на клиентите винаги е на първо място.