Охранителни ролетки от плътни ламели

Това са стандартни охранителни ролетки изработени от плътни горещо поцинковани стоманени ламели. Благодарение на прахово-полимерното си покритие са защитени от неблагоприятните атмосферни условия и резките климатични промени. Могат да бъдат боядисани чрез праховия метод във всички цветове от RAL каталога.

Характеристики на охранителни ролетки от плътни ламели

– Задвижването може да става ръчно или механично със специализиран мотор монтиран от нашите служители.

– Водачите се изпълняват от усилен „омега профил” за максимална здравина и сигурност при експлоатация. Снабдени са с гумени и четкови уплътнения, за да се намали максимално шумът идващ от движението на ролетката.

– Кутията на управление е изработена от гладка поцинкова стомана с дебелина 1мм, в която прибраната ролетка е напълно защитена от атмосферните условия след прибиране.

– Гредата на завършващия профил също е изпълнена от подсилена стомана с дебелина 1.5 мм, за да гарантира здравината на охранителната ролетка при затваряне.

– Охранителните ролетки с ръчно управление имат специално конструирани джобове чрез които става заключването.

– Използвани са италиански барабани и пружини за балансиращия механизъм на ролетката, които са известни със своето качество и дълготрайност.

– Охранителните ролетки от плътни ламели имат в долната си част специално гумено уплътнение, което покрива неравности на пода до 40мм и плътно прилепва към него при затваряне.

– Охранителни ролетки с плътни ламели имат 1 година гаранция.