Охранителни ролетки с перфорирани ламели

Тези ролетки имат отвори и притежават елегантен външен вид. Изработват се от ситно перфорирани горещо поцинковани стоманени ламели. Отворите обикновено са с 3мм диаметър и осигуряват влизане на светлина при спуснати ламели. Благодарение на материла, от който се изработват- стомана, могат да бъдат боядисани в разнообразни цветове от RAL каталога.

Характеристики на охранителни ролетки с перфорирани ламели

– Тези ролетки могат да се задвижват ръчно или механично, според желанието на клиента. При механизирано отваряне се поставя мотор от специализиран производител на задвижващи мотори, който е партньор на Алуминиева дограма София ЕООД.

– При ръчно задвижване се използват специално конструирани джобове, които здраво заключват охранителната ролетка .

– Всички водачи на ролетката са изпълнени от усилен „омега профил” за издържане на интензивни натоварвания.

– Повърхността на охранителната ролетка с перфорирани стоманени ламели е покрита с прахово-полимерно покритие, което я предпазва от влиянието на променящите се атмосферни условия.

– Кутията на ролетката е изпълнена от гладка поцинкована стомана с дебелина 1мм, а завършващата греда от усилена поцинкована стомана 1.5мм.

– В долния край на охранителната ролетка се поставя гумено уплътнение, което е изключително приспособимо и покрива неравности по пода до 40 мм.

– Алуминиева дограма София ЕООД предлага всички охранителни ролетки с перфорирани ламели с 1 година гаранция.