Охранителни ролетки тип „оплетка”

Този вид ролетки имат изключително атрактивна визия и са много предпочитани за магазини и търговски обекти, особено където има стока изложена на витрина. Осигуряват отлична защита на обекта и същевременно позволяват на клиентите да разглеждат продуктите, дори когато магазинът не работи. При желание на клиента могат да бъдат боядисани във всички цветове от RAL каталога. Охранителните ролетки тип „оплетка” се изработват от стоманени пръти с дебелина φ 8мм. Можем да изработим такъв вид охранителни ролетки с ширина до 3.5мм.

Характеристики на охранителни ролетки тип „оплетка”

– Ролетките имат прахово-полимерно покритие и са напълно защитени от атмосферните условия и резките смени на климата. То ги предпазва от поява на корозия и ръжда и гарантира дългогодишната им безпроблемна експлоатация.

– Могат да се задвижват ръжно и механично.

– Като гаранцията за качествената работа на ролетката служат италианските барабани и пружини използвани при изграждането на балансиращия механизъм.

– Охранителната ролетка в своя край има греда от подсилена поцинкована стомана дебела 1.5мм, която гарантира здравото й захващане за пода.

– Водачите се изпълняват от специлно усилен „омега профил”, снабден с гумени и четкови уплътнения, непозволяващи на ролетката да вдига шум при своето вдигане и спускане.

– В долния си край е снабдена със специално разработено гумено уплътнение, което може да покрива неравности на пода до 40мм.

– Нашите охранителни ролетки тип „оплетка” имат 1 година гаранция.