logo

Услуги

Оглед и консултация

За избора на нова дограма, винаги се доверявайте на професионалистите. Нашите обучени консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор. За извършването на оглед и консултация може да разчитате на нас.

Взимане на размери

Вземането на размери може и да изглежда лесна работа, но понякога и 1 сантиметър е от огромно значение, за това оставете тази работа на професионалистите, ако мислите, че няма да се справите с нея сами.

Монтаж на дограма

Правилното и качествено поставяне на дограма е от първостепенна важност за нейната издръжливост през годините. Поради тази причина винаги избирайте партньори, на които може да имате довери за качествено извършен монтаж.

Ремонт на дограма

При всякакъв проблем с вашата дограма може да разчитате на нас за извършването на качествен и бърз ремонт. Смяна на повредени стъкла, нови уплътнения, реглаж – разчитайте на нас.

Демонтаж на дървена и метална дограма

Все повече хора спират своя избор на нова PVC или алуминиева дограма. За да им се монтира новата дограма обаче, първо е необходимо да се демонтира старата дървена или метална дограма. Внимателният демонтаж е важно условие за запазване на целостта на прозореца и впоследствие на качествен и отговорен монтаж на новата дограма. Препоръчително е демонтажът на старата дървена или метална дограма да се извърши от специалист, който ще предпази основата на прозореца от повреда.

Смяна на обков

При дългогодишна експлоатация е нормално да настъпят повреди по задвижващия механизъм. Наши служители ще Ви посетят и ще преценят на място обективното състояние на обкова и дали е за цялостна смяна или подлежи на ремонт, реглаж.

Подмяната на обкова се налага и когато решите да смените начина на отваряне на прозорците: от едноосов на двуосов, с цел по-качествено проветряване с минимални топлозагуби. Ние ще Ви консултираме относно марките обков и техните специфики.

Смяна на стъклопакети

Стъклопакетът е изключително важна част от дограмата и неговата повреда или счупване изисква бърза реакция, за да се намали дискомфортът на обитателите на помещението. До смяна на стъклопакет може да се стигне не само след физическа повреда на стъклото, но и при некачествен монтаж или избор на стъкло с лоши енергийни показатели. Когато и да имате нужда от опитен специалист по смяна на стъклопакет може да се обърнете към нас. Професионалната консултация и съвет ще Ви помогнат да вземете решение за вида на новото стъкло.

Монтаж на допълнителни заключващи системи

Чрез монтажа на допълнителни заключващи системи за сигурност си гарантирате сигурна защита срещу набези от чужди лица. За съжаление броя на грабежите не намалява и все по-трудно става опазването на частната собственост. Чрез специално разработените заключващи системи осигурявате спокойствие за семейството си. Ние предлагаме различни модели защитни системи, така че попитайте нашите консултанти за тях.

Регулиране и смазване на обков

Обковът е много важен елемент от всяка дограма. Той е два вида – отваряем и неотваряем, като повечето хора избират първия, заради комфорта от използването му. Като подвижен елемент обковът има нужда от редовно регулиране и смазване, тъй като има вероятност частите му да се повредят. За това трябва редовно специалисти да извършват регулиране и смазване на тези отваряеми части.

Извозване на стара дограма

Планирате да замените старата си дограма с нова? Разчитайте на нас да извозим старата Ви дограма. Оставете демонтажа и извозването на специалистите и са радвайте на новата си дограма. Трябва да знаете, че при демонтажа, който не е извършен от специалисти може трайно да се повреди стената, а ако изхвърлите старата си дограма на нерегламентирано място тя няма да бъде вдигната.

Монтаж на електрически брави и насрещници

Електрическите брави и насрещници са много популярни в момента. Много хора ги предпочитат заради удобството и сигурността, която имат. На пазара в момента се предлагат много видове, за това е добре да се обърнете към специалист, който да Ви обясни разликите между различните модели, за да направите информиран избор.

Обръщане на прозорци

Обръщането на дограма е процес необходим след монтажа на дограмата, за да се придаде завършен вид на целият прозорец. Перфектното обръщане на дограмата Ви дава нужния комфорт и стил, заличавайки всякакви грозни следи, които обикновено остават след като майсторите приключат с подмяната на прозорците.