Ремонт на дограма

ремонт на дограмаКолкото и да не ни се иска, за съжаление идва един момент в живота ни, в който по една или по друга причина се появява проблем с дограмата и опираме до нуждите на сервизен екип, който извършва ремонт на дограма. Както знаем, нищо в живота не е вечно, така и дограмата ни. Възникват проблеми с дограмата в следствие на много причини, било то атмосферни условия, неправилна експлоатация, а понякога и дори без видима причина. За това ние от ПВЦ дограма София се стремим да бъдем полезни в почти всяко едно отношение, свързано с ПВЦ и Алуминиева дограма. Процедурата по отстраняване на проблема, свързан било то с дограма, смяна на стъклопакет, смяна на обков, реглаж, проблем с комарници, нужда от смяна на уплатнения, ремонт на прозорец и всичко друго свързано с ремонт на дограма, не е никак сложно, просто трябва да попаднете на правилните техници. Нашите сервизни служители са едни от най-добрите, завършили курс по сервизни дейности, те удовлвтворяват нуждите на нашите клиенти като решават техния проблем с дограмата или ги консултират какво да направят или към кого да се обърнат, в случай, че те не могат да помогнат. За това, не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от ремонт на дограма, ние сме на среща само се обадете на телефон 0893 353 445. Нашите служители извършват всякакъв вид експресен ремонт на дограма. Ще Ви бъдем полезни в случаи на:
– смяна на счупен или дефектирал стъклопакет– разполагаме с голямо разнообразие на стъкла, от които можем веднага да доставим, за да се подмени счупеното стъкло.
– поставяне на противовзломен обков– противовзломният обков дава много по-голяма сигурност на Вашия дом. Той осигурява защита при професионални криминални инструменти и е препоръчително да се монтира на по-ниски и леснодостъпни прозорци.
– реглаж или смяна на обков– при дългогодишна натоварена експлоатация е възможно при някои обкови да се проявят затруднения при работа. Това може да се изрази в провисване и затрудено отваряне или затваряне на прозореца. Ние ще го поправим чрез реглаж на обкова или в по-сериозни случаи чрез смяна на целия обковен механизъм.
– монтаж на двуосово отваряне– без проблеми се подменя едноосов с двуосов механизъм на отваряне при желание на клиента. При по-старо монтираните прозорци двуосовият механизъм не беше толкова разпространен, както е днес, затова и голяма част от прозорците могат да се отаварят само по едната оса. Не трябва да се съобразявате с този факт и при желание от Ваша страна ние ще погрижим Вашите прозорци да могат да се отварят и по двете си оси.
– смяна на уплътнения– могат да се появят някои дефекти при уплътненията, особено когато става въпрос за по-стари дограми. Ние осигуряваме бърза смяна на уплътненията с нови, изработени с най-съвременни и висококачествени материали.

GSM: 0892 399 992

Работно времеПонеделник - Петък: 8:00 до 18:00
Събота: 08:00 до 14:00
Неделя: почивен ден
Такса посещение 20 лв.
Гаранция на ремонта6 месеца (за подменени елементи)
Точно и ясно ценообразуване12 месеца (за подменени елементи)
Продукти, които ремонтираме- PVC и AL дограма (комарници, обков, стъклопакети и други)
Препоръка ***продукти с прекалена амортизация или срок на експлоатация над 10 години, често не си заслужават да бъдат ремонтирани.