Ремонт на щори

ремонт на щори– смяна на скъсан или износен шнур за управление, това е много често срещан проблем при нашите клиенти и ние се справяме с него за няколко минути. Ако и Вие имате подобен проблем побързайте да се свържете с нас и ние ще го отстраним.

– смяна на табакера, това е кутията, в която е разположен управляващият механизъм на щората. Често пъти той се поврежда вследствие на неправилна експлоатация или упражняване на много сила при вдигане и спускане на щорите. Това вече не е проблем, защото нашите служители ще я подменят за няколко минути и щорите Ви отново ще започнат да функционират отлично.

– смяна на ламели,  осигуряваме експресна смяна на счупени ламели на вътрешни и външни щори.

– смяна на мотор, ако задвижването на Вашите външни щори става механично при повреда на мотора ние ще го подменим възможно най-бързо, като ще Ви поставим качествен нов мотор на доказал се производител.

Каквито и проблеми да имате с Вашите дограми, ролетки и щори не се колебайте, а се обръщайте към нас, за да сте сигурни в отличния краен резултат. Алуминиева дограма София ЕООД Ви гарантира, че ремонтираните от нашите служители съоръжения започват да работят като нови.

GSM: 0877 201 600

Работно времеПонеделник - Петък: 8:00 до 18:00
Събота: 08:00 до 14:00
Неделя: почивен ден
Такса посещение 20 лв.
Гаранция на ремонта6 месеца (за подменени елементи)
Точно и ясно ценообразуване12 месеца (за подменени елементи)
Продукти, които ремонтираме- PVC и AL дограма (комарници, обков, стъклопакети и други)
Препоръка ***продукти с прекалена амортизация или срок на експлоатация над 10 години, често не си заслужават да бъдат ремонтирани.