SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION

Закупете дограма Kommerling или KBE със стъкопакет “SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION”

Термоизолация

Насладете се на големи прозорци и топлинен комфорт, дори когато навън е студено. Термоизолираният стъклопакет отразява топлината обратно в стаята, като в същото време позволява на част от слънчевата енергия да премине през стъклото, затопляйки допълнително помещението.

Нивото на комфорт през зимата може да бъдат подобрено и чрез използването на троен (двукамерен) стъклопакет..

Остъкляването със стъклопакети с SGG PLANITHERM® 4S Evolution оптимизира температурата в дома Ви без да усещате студ в близост до прозорците.

Соларен контрол

Поддържайки проветрени помещенията през лятото контролирате прегряването им и ограничавате използването на климатизиран въздух. Прозорецът със стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution отразява до 2/3 от слънчевата енергия като в същото време, позволява слънчевата светлина да премине през стъклото, осигурявайки достатъчен приток на естествена светлина във вътрешността на жилището. Комфортът през лятото се определя от часовете, в които температурата вътре в помещенията се усеща като приятна в сравнение с външната температура без да ограничавате значително притока на естествена светлина и да използвате климатизиран въздух.

Може да подобрите комфорта си, ако обмислите монтирането на троен стъклопакет с SGG PLANITHERM® 4S Evolution и нискоемисийно стъкло (SGG PLANITHERM UN).