logo

Противовзломна защита

Съвременната PVC дограма може да се предложи с много нива на защита срещу крадци. На пазара има много видове обков, но единствено WinkHause има базисна сигурност на заключване. Към него може да се добавят допълнително две точки на заключване и по този начин обкова на крилото става многоточков и осигурява защита за Вашия дом.
Най–добрата защита за Вашия дом може да подсигурите с осигуряване на допълнителни елементи по отваряемата част на дограма – може да се добавят допълнителни точки на заключване т.нар.“секюрити обков“, дръжка с ключ или дръжка с бутон. Дръжките с ключ допълнително подсигуряват обкова да може да блокира опита от външната страна за разбиване.
WinkHause предлага на пазара два класа защита WK1 и WK2. Основните предимства на WK1 е срещу физически натиск или бутане без използване на каквито и да било инструменти. WK2 осигурява 100 % защита при нежелан опит за проникване с инструменти. WK2 осигурява надеждно и сигурно заключване на Вашата дограма и по този начин може да се предотврати използването на допълнителни райбери ,резета или големи охранителни ролетки.

Когато решим да сменяме дограмата е добре тя да бъде с висококачествен и сигурен обков; гаранцията на обкова е най – важната част и индикатор за неговото качество. WinkHause притежава 5 години гаранция – той представлява висококачествен обков, стилно изработен.
Мнението на специалистите и техническите ръководители е ,че колкото повече точки на заключване има, допълнителни насрещници и дръжки с ключ толкова Вашето жилище е по-добре защитено.

Comments are closed.