logo

Вземане на размери

Вземане на размери

Съвети

Планирате да смените дограмата си и искате да вземете размерите сами? Ето няколко съвета как може да го направите сами, а ако се колебаете винаги може да разчитате на безплатна консултация и оглед от наша страна, защото когато става въпрос за размери – всеки сантиметър е от значение, ето за това бъдете много прецизни и внимателни при меренето.

Правилното измерване е от съществено значение за правилното монтиране на дограмата. Следвайте стъпките, за да измерите най-точно пространството.

Как да премерим прозорците?

Винаги използвайте ролетка, не разчитайте на шивашки метър или линийка. Измервайте всеки прозорец, дори да изглеждат еднакви. На ширина мерете от вътрешната страна на рамката до другата страна на вътрешната опора до другата страна на прозореца. Премерете в средата и в долната част.

На височина започнете от горната фиксирана рамкова част до перваза на прозореца. Отново вземете по три измервания, ляво крило, дясно крило и център.

Ако изпитвате затруднения винаги може да разчитате на нас за оглед и консултация, като нашите специалисти бързо ще вземат точните размери без да се притеснявате дали сте се справили или не. Така ще бъдете сигурни, че новата Ви дограма ще пасне идеално.