Алуминиева дограма София ЕООД

Дейността на Алуминиева дограма София ЕООД е съсредоточена в изработка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма.

В Алуминиева дограма София ЕООД ще намерите само качествени профили на утвърдени световни производители, успешно наложили се на световния пазар. Предлагаме алуминиева и PVC дограма на производителите: Etem, Rehau, Salamander, Veka и много други. Нашите цени са разумни и винаги съобразени с вашите изисквания. Предлагаме и едни от най-ниските цени на алуминиева дограма за София.

Още от основаването си, компанията стриктно спазва всички изисквания и норми за монтаж на дограма. Нашите специалисти работят качествено и експертно. Гордеем се с индивидуалния подход, който изграждаме за всеки един отделен клиент, пожелал да закупи дограма от нас.

Ние държим марките дограма, които предлагаме да бъдат с отлични характеристики по отношение на топло и шумоизолацията. Същевременно знаем колко важна част от ефективността на една алуминиева или ПВЦ дограма е нейното монтиране. Нашите монтажници изпипват всеки детайл, докато накрая не получите качествена дограма, монтирана по европейски стандарти. За нас е много важно да ви доставим качествен продукт, чийто експертен монтаж осигурява по-нататъшната му издръжливост.

Освен с дограма, Алуминиева дограма София ЕООД се занимава и с изработването, дистрибуцията и монтажа на различни видове аксесоари за прозорци и врати. Предлагаме външни и вътрешни щори, разнообразие от сенници, первази и защитни мрежи срещу насекоми.

Всичко, което ви трябва, за да допълните хубавия вид на дограмата си, можете да намерите при нас. Правим и нестандартни изделия по поръчка на клиентите. При желание от ваша страна, ние можем да ви посетим по всяко време, за да снемем необходимите размери, както и да ви покажем цветови мостри и възможни материали за изработка.

Алуминиева дограма София ЕООД изработва също и сенници за градини, тераси и балкони, подходящи за заведения и ресторанти. Придайте стилно излъчване на външната част на вашите обекти с наша помощ и се насладете на резултата.

Фирмата произвежда и различни видове изделия от алуминий и ПВЦ по индивидуален проект. Ако ви е хрумнал някакъв аксесоар или част, от която се нуждаете, но не намирате на пазара, спокойно можете да се обърнете към нас, за да ви я изработим, доставим и монтираме.

Компанията предлага и направа на плъзгащи врати, врати с вградена каса и много други, подходящи както за офис помещения така и за дома.

Фирмата осъществява посещения на адрес, в случай че се колебаете с каква дограма да смените старата си дограма, желаете да ремонтирате вратите или прозорците си или искате да си сложите нова врата.

Ние можем да ви консултираме за всичко свързано с алуминиева и ПВЦ дограма, както и за всеки отделен аксесоар към тях. Най-често бъдещите ни клиенти се колебаят между алуминиева и ПВЦ дограма. Нашата компания винаги отговаря на този въпрос с качествено и ценово сравнение между двете дограми. Ние ви даваме възможно най-добре подбраната информация, а вие решавате какво да изберете.

Избирайки нас, ви избирате дограма със сигурно качество, както и отличните условия, които ще ви предложим за изпълнение и монтаж на поръчката ви.

Освен вземане на размери, изпълнение и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма, фирмата предлага професионална поправка на вече сложени дограми – алуминиеви, PVC, дървени и други.

Ако ви се е откачила дръжката на прозореца или балконската врата запира, потърсете наш специалист, който да отстрани повредата бързо и евтино.

Алуминиева дограма София ЕООД предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване както на продуктите, поставени от нас, така и на други дограми, врати и щори.

Потърсете ни, за да ви предложим екслузивни оферти за вашите красиви врати и прозорци. При нас със сигурност ще откриете алуминиевата дограма, която търсите.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.