Обикновенни

Изработени от PVC или алуминиеви панели. Предлагат се в бял цвят. PVC панелите могат да бъдат в цвят златен дъб, тъмен дъб, махагон и орех.

Всички модели могат да бъдат изработени във вариант с дебелина 40мм, по предварително уговорен срок.

Декоративни

Декоративните термопанели са изградени от XPS полистирол изолация, на която от двете страни са залепени пластмасови плочи. Плочите могат да бъдат изработени от добре познатия вече PVC материал или от ABS. Коефициентът на топлопреминаване, измерващ количеството топлина, което преминава през 1 кв.м панел за единица време, е К=1,5 W/m2K.

Всички панели са с дебелина 24mm и 40mm и имат вградени стъкла. Предлагат се в цветовете: бял, златен дъб и орех.

 
 

Интериорни Врати

Интериорните врати са красиво начало на всяко помещение, те не служат само за разделяне на пространството, те са незаменим елемент от декора на дома ви. Ролпласт ви предлага богат асортимент от дървени, PVC и алуминиеви врати. Те са важна част от интериора и изборът им става все по-сложен.

Интериорни Врати


 
 

Дръвени Врати от МДФ

Дървените интериорни врати са изработени от висококачествена естествена дървесина. Екологичността на този материал е много благоприятен за здравето. Моделите ни се предлагат с декоративни шпроси с различни размери. Възможно е да се поръчат плътни или със стъкло. Изпратете ни запитване с нужните ви размери и ние ще ви изпратим оферта!

Portalit/Westalack - немски профили с над 20 модела в 8 разцветки; устойчиви на удар и влага
Provance/Westalack - наличен само в бяло
Икономи - 16 модела в 5 разцветки, кратки срокове при поръчка
Универсал - изработена с крило кантирано от 3 страни с дебелина 45 мм; възможност за фрезоване по индивидуален проект.

 
 

Входни Врати

Входните врати са част от разнообразието, което Ролпласт предлага на своите клиенти.Те могат да бъдат от PVC, алуминий или дърво. Избирайки врата от Ролпласт, Вие можете да постигнете едновременно:

  • 1. Много добра защита и сигурност за Вас и Вашето семейство;
  • 2. Естетична визия, като част от фасадата на Вашия дом;
  • 3. Отлични шумо и топлоизолационни качества

 

ВходниВрати


 
 

ВХОДНИ ВРАТИ ZERO

Олицетворяват всички изисквания, необходими за висококачествени външни системи за отваряне на жилищни врати. Те са продукт от най-висок клас и стандарт за изпълнение в Западна Европа. Изработени са от алуминиева ламарина с дебелина 3 мм покриваща 52-80 мм фибран. Фалца на крилото е изравнено с касата на вратата. Устойчиви, възможност за боядисване във всички цветове по каталог на RAL, с отлична топлоизолация. Секюрити клас на заключване-базисна, с куки много по-сигурно от стандартна врата с патрон, които същевременно уплътняват вратата. Усилени панти с товароносимост до 160 кг и възможност за регулиране + - 3мм.

 
 

Защо обков Winkhaus?

Последно поколение автоматично „секюрити“ заключване за входни врати от Winkhaus, обединяващо множество предимства в една система
AutoLock AV3 съчетава надеждна сигурност и изключителна лекота на движението с подобрено удобство при активиране и сигурно плътно затваряне.Масивни заключващи елементи (под формата на „куки“) и независими уплътняващи елементи, които осигуряват плавно, но също така много надеждно и плътно затваряне.Причината за лесно задвижващия се затварящ механизъм се крие в централно разположения магнитен активатор на автоматичната брава.

 

ДЪРВЕНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - LA-1, Portalit / Westalack

Цени в лева с ДДС ДЪРВЕНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - LA-1, Portalit - тези врати са стабилни, крилата не ..
530,00 лв.
Покажи
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)