Your Cart

Условия за ползване

При използването на уебсайта aluminievadograma.com, Вие приемате и се съгласявате с публикуваните тук условия.

Правила за използване на сайта
Потребителите, които са се съгласили с условията на уебсайта aluminievadograma.com, имат право да разглеждат всички публикувани материали и информация и да ги използват само и единствено за лична употреба, с нетърговска цел, като се зачитат авторските права.

Копирането, публикуването и разпространяването на материали от aluminievadograma.com е абсолютно забранено! Публикуваната информация в уебсайта aluminievadograma.com е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други уебсайтове е наказуемо.

Подмяна на цени на стоки
Цените посочени на уебсайта aluminievadograma.com могат да бъдат променяни по всяко време без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите за това. При промяна на цената потребителят е задължен да заплати тази цена, която е била актуална по време на сключване на договора, без значение дали е по-висока или по-ниска от по-късно обявената.

При допуснати технически грешки на публикуваната в уебсайта информация, Алумина ЕООД има право да откаже изпълнение на договора без да дължи обезщетение на потребителя, освен в случай на заплатени от него суми, които му се възстановяват.

Ако има влезли в сила намаления на продукти и услуги, старата цена се задрасква, а до нея се обявява новата по-ниска цена. Намаленията са в сила до конкретна дата, ако е посочена такава или до изчерпване на количествата, ако крайна дата липсва.

Права и отговорности
Алумина ЕООД си запазва правото по всяко време и без предварително предупреждение да внася промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите качени на уебсайта. Фирмата не носи отговорност за неактуализирана информация на уебсайта.

Някои от публикуваните продукти може да не са налични в момента. За да получат клиентите актуална информация за наличните продукти могат да се свържат с нас на посочените телефони.