Your Cart

За компанията

Кои сме ние?

Алумина ЕООД е на пазара от 20години, тук сме, за да направим дома или работното Ви място по-уютни, топли и сигурни. Ние сме специализирани в изработката и монтажа на алуминиева и PVC дограма. Извършваме експресен ремонт на дограма, строителни и довършителни ремонтни дейности. Висококачествените продукти и услуги, които предлагаме, повишават значително енергийната ефективност на помещението. – една промяна от 10 на 20г. не е нужно да го променяш цялото.

Как работим?

Правим всичко с ентусиазъм и професионализъм! Ангажираме се с цялостното обслужване на клиентите си - от първоначалната консултация, до изпълнението на всяка поръчка или проект. За нас успешно свършената работа е тогава, когато виждаме клиентите си напълно удовлетворени! Предлагаме безплатен оглед и консултация както в офисите си, така и на място на обекта, като предлагаме най-доброто решение и оптимална комбинация между качество и цена. В предлаганите от нас услуги се включват боядисване, шпакловка, ВиК, къртене и ремонт на баня. Брандовете PVC дограма, с която ние работим, се ползват с най-добро име и гаранция за качество в цяла Европа и света.
Може да се доверите на нас и за покупка на алуминиева дограма, както и да получите професионална и компетентна консултация, затова, коя дограма е най-подходяща във вашия случай.

Кой работи за вас?

Ние от Алумина ЕООД залагаме на отговорността и професионалното отношение към това, което правим. Нашите служители не са просто хора с диплома – те са истински професионалисти! Всеки от тях преминава през специална система за вътрешнофирмено обучение и е стимулиран постоянно да усъвършенства знанията и уменията си в областта, в която работи. Екипът ни е пълен с енергични и способни хора, които прегръщат възможностите като служители, но не забравят и гледната точка на клиента и колко е важно задоволяването на нуждите и желанията му, дори най-нестандартните.